Найважливіші цифри і цитати п'ятниці 16 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці 16 червня

176
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 16 червня
  • ДФС отримає 220 мільйонів відсотків від розстрочок компаніям Ахметова.
  • Український аграрний експорт перевищив $6 млрд
  • У ПАР зобов’язали видобувні компанії передати мінімум 30% капіталу чорношкірому населенню
  • Угода на $9 млрд Amazon зацікавилася купівлею Slack
  • Ford випустить 2500 електровантажівок для німецької поштової служби
Трамп вводить нові обмеження на поїздки і торгівлю з Кубою
“Нова політика дасть унікальну можливість кубинському народу, – заявив високопоставлений представник Білого дому. – Обмеження не стосуватимуться кубинського народу, вони будуть спрямовані на те, щоб обмежити потік грошей репресивних елементів кубинського режиму”.
У Центрі Разумкова вважають, що відставка Гонтаревої позитивно вплинула на банківську систему
«Зазвичай гривня відчуває себе набагато краще в весняно-літній період, ніж в осінньо-зимовий. Крім того, зараз посилилися деякі позиції України на зовнішніх ринках, навіть спостерігаємо помітне поліпшення зовнішньоторговельного балансу. Також є заспокійлива економічна динаміка, яка зменшує ризики з надходженням-втечею капіталу. Не відкидав би також ситуацію, пов’язану з адміністративними заходами – зараз Нацбанк очолює вже не колишня керівниця, і, мені здається, це позитивно вплинуло на банківську систему», – сказав директор економічних програм Центру Разумкова Василь Юрчишин.
В уряді хочуть поборотися за скасування роумінгу в межах ЄС для українців
“Україна в рамках “Східного партнерства” вперше порушила тему щодо скасування роумінгу і спочатку в це ніхто не вірив. Я сподіваюся, що до саміту ми прийдемо з конкретними ідеями щодо цього”, – зазначив Клімкін.
КМДА вдвічі підвищила квартплату для киян
“Київська міська державна адміністрація збільшила тариф на послуги з утримання багатоквартирних будинків та прибудинкових територій з 3 до 6,43 гривні за 1 квадратний метр”, – йдеться в розпорядженні Київміськадміністрації.
В “Укренерго” пояснили, чи будуть відключати світло влітку і як готуються до зими
Особливо кінець літа і осінь можуть пройти в напруженому режимі, якщо не буде додатково поставлено обсяг хоча б в 300 тис. тонн на місяць протягом найближчих трьох-чотирьох місяців. Це мінімальний обсяг, який, за умови повної безаварійності всіх енергооб’єктів країни, дозволить не обмежувати споживачів”, – підкреслив глава НЕК “Укренерго” Всеволод Ковальчук.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас