Ощадбанк спільно з Western NIS Enterprise Fund видав перший соціальний кредит на Луганщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк спільно з Western NIS Enterprise Fund видав перший соціальний кредит на Луганщині

Кредит&Депозит
70
Починаючи з червня отримувати фінансування за ставкою від 5% до 10% річних у рамках програми «Соціальне підприємництво» можуть і фізичні особи – підприємці.
Фермерське господарство «Агро-бізнес КПП» стало першим на Луганщині підприємством, що отримало соціальний кредит в Ощадбанку в рамках інноваційної програми «Соціальне підприємництво». Раніше такі кредити отримали соціально орієнтовані підприємства з Дніпра, Краматорська та Черкас. Тепер програму поширено і на фізичних осіб – підприємців.
«Агро-бізнес КПП» – виробник і постачальник сільськогосподарської продукції – активно допомагає переселенцям з зони АТО, створюючи для них робочі місця. Планується і придбання житла для нових співробітників. Не менш важливою є допомога Макіївській середній школі, де навчаються діти переселенців. Підприємство допомогло облаштувати школу комп’ютерною технікою, обладнанням, спортивним інвентарем.
Отримані в Ощадбанку за фінансової підтримки Western NIS Enterprise Fund кошти буде спрямовано на оновлення та розширення тракторного парку підприємства. Це дасть можливість збільшити обсяги виробництва і зміцнити ринкові позиції компанії.
Програма «Соціальне підприємництво» надає можливість підприємствам малого бізнесу та фізичним особам – підприємцям, які в рамках своєї діяльності забезпечують реалізацію соціальних проектів та ініціатив або вирішують певні соціальні проблеми незахищених верств населення, отримати кредит у національній валюті за економічно привабливими ставками. Перевага надається проектам на підтримку перш за все громадян України, що потерпіли від конфлікту на сході країни, у т.ч. вимушених переселенців з південних та східних регіонів, людей з інвалідністю, малозабезпечених жінок та представників інших незахищених соціальних груп. Соціальні бізнес-плани для отримання фінансування можна надсилати на електронні адреси: vnazaruk@wnisef.org, MSMB.00@oschadbank.ua.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас