Аваков анонсував законопроекти, що змінять правоохоронну систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков анонсував законопроекти, що змінять правоохоронну систему

Казна та Політика
1095
Міністерство внутрішніх справ України та комітет Верховної Ради працюють над низкою законопроектів, які змінять правоохоронну систему.
Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час четвертої зустрічі Парламентсько-громадської платформи, яку проводять Консультативна місія ЄС та Координатор проектів ОБСЄ.
«У нас на підході низка законопроектів, які будуть міняти ситуацію системи, над якими ми працюємо разом із парламентським комітетом. Це і закон про кримінальні проступки, і оперативно-розшукову діяльність, низка інших законопроектів. Думаю, що комплексна робота дасть нам дуже багато», – заявив Аваков.
Він зазначив, що завдяки реалізації закону “Про Національну поліцію” сьогодні “вдалося підвищити рівень довіри суспільства до поліції, підняти рейтинг професії”.
За його словами, нині рівень довіри до працівників поліції становить 42%, а до представників патрульної поліції – 56%.
Аваков зазначив, що проведення реформи правоохоронних органів повинне спиратися на “дуже компетентну систему підготовки кадрів”.
“Радянська система підготовки кадрів нам не підходить. Радянська система підготовки кадрів буде змінюватися. Ми маємо свої підходи, свою філософію”, – підкреслив міністр внутрішніх справ.

Довідка Finance.UA

  • Раніше Аваков пояснив, чим займатиметься нова річкова поліція.
  • Також міністр внутрішніх справ назвав перешкоди для вільного обігу зброї в Україні.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас