Співзасновник Apple Стів Возняк розповів, як купував біткойн за $700 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співзасновник Apple Стів Возняк розповів, як купував біткойн за $700

Фінтех і Картки
3734
Співзасновник Apple Стів Возняк розповів, що вже досить довгий час цікавиться біткойном і навіть намагався купити криптовалюту, коли та коштувала $70. Задумане він в результаті реалізував, проте купував біткойн вже по $700, пише CNBC.
Таке визнання Стів Возняк зробив під час нещодавньої конференції в Майамі.
«Я пам’ятаю, що зацікавився біткойном ще деякий час назад тому. Тоді він коштував $70, і я хотів його купити онлайн. Але там був потрібен спеціальний банківський рахунок в спеціальному банку, і я передумав. У підсумку я все ж купив якусь кількість, але вже по $700, після чого ціна впала до $350. Це не були інвестиції, мені просто хотілося пограти з біткойном», – сказав Стів Возняк.
Співзасновник Apple не назвав точну кількість біткойнів, які він придбав, але з урахуванням зростання ціни криптовалюти в 2017 році він вже точно вийшов у хороший плюс.
За його словами, йому хотілося подивитися, як за допомогою біткойна можна робити покупки онлайн або розплачуватися в готелях і ресторанах.
«Це як і раніше непросто зробити, але щось вже виходить. Я просто грався, намагаючись купувати щось, і не особливо переймався, що втратив купу грошей. Сьогодні я вже в плюсі», – сказав він.
Також Возняк позитивно відгукнувся про технологію блокчейн.
«Мені подобається ця технологія. Будь-яка транзакція в блокчейні записується і зберігається, і це дуже добре для безпеки і можливості відстеження. Напевно, тому цією технологією цікавляться багато банків», – додав він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас