UKRSIBBANK відкрив в Одесі відділення для Premium клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK відкрив в Одесі відділення для Premium клієнтів

Особисті фінанси
58
У центрі Одеси, за адресою вулиця Решільєвська, 11, відкрилося нове відділення європейського формату для Premium клієнтів UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
«Для нас, як частини міжнародної групи BNP Paribas, дуже важливо обслуговувати наших клієнтів у кращих європейських традиціях. Щоб заходячи до відділення UKRSIBBSNK, клієнти відчували атмосферу групи у цілому, — розповів на відкритті Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group Філіп Дюмель.Такі відділення нового формату можна зустріти у Франції, Італії, Туреччині та інших країнах, де працює група. А це 74 країни у різних точках світу».
UKRSIBBANK постійно інвестує в якість обслуговування. Філософія роботи банку полягає у розумінні того, що банк і клієнт — у першу чергу, партнери. Наше завдання зробити фінансове життя клієнта успішним, безпечним і простим. «Для нас це не просто слова, адже від нашого партнерства безпосередньо залежить добробут бізнесу. Ми прагнемо побудувати міцні і довгі відносини з клієнтами, допомагати їм як у стратегічних, так і щоденних фінансових питаннях», — продовжив Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнин.
На сьогодні торговельна мережа UKRSIBBANK складається з 335 відділень по всій території України.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас