LG розробляє систему штучного інтелекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG розробляє систему штучного інтелекту

Фондовий ринок
149
Компанія LG, за повідомленнями джерел мережі, організувала дослідницький проект, пов’язаний з розробкою систем штучного інтелекту – Artificial Intelligence (AI).
Зазначається, що в рамках комплексної ініціативи LG сформувала новий підрозділ. До його складу входять два наукові центри: один з них спеціалізується на робототехніці, інший – на технологіях глибокого навчання.
Передбачається, що системи штучного інтелекту LG знайдуть найширше застосування. Це можуть бути «розумні» побутові прилади, автомобільні платформи, пристрої для Інтернету речей та ін.
Не виключено також, що LG працює над власним голосовим помічником з елементами AI. Такий асистент, за чутками, увійде до складу майбутніх флагманських смартфонів LG.
За оцінками, в 2016 році по всьому світу використовувалося близько 3,5 млрд пристроїв з голосовими помічниками. При цьому основну масу таких гаджетів становили саме смартфони. До 2021 року, як очікується, загальне число пристроїв з цифровими асистентами досягне 7,5 млрд. Причому ринок буде розвиватися не тільки за рахунок смартфонів і планшетів, але і завдяки впровадженню голосових помічників в побутові пристрої, а також в «розумні» автомобілі з інтернет-підключенням. Таким чином, LG розраховує закріпитися на ринку AI-асистентів, що швидко розвивається.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас