Гройсман заявив, що базові умови для бізнесу в Україні вже створені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман заявив, що базові умови для бізнесу в Україні вже створені

Казна та Політика
322
Діапазон напрямків, в яких доцільно розвивати ділові стосунки між Україною та Хорватією, надзвичайно широкий і включає агросектор, металургію, фармацевтику, машинобудування, енергетику, туризм, будівництво.
Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час відкриття українсько-хорватського ділового форуму в Загребі, повідомляє Урядовий портал. Крім того, він додав, що базові умови для ведення бізнесу в Україні вже створені і варто сприяти поглибленню ділових контактів між нашими країнами, вивчати сфери найбільшого інтересу.
Однією з таких сфер, на переконання Гройсмана, є енергетика. «Ми вітаємо ініціативу створення газового коридору Хорватія – Угорщина – Україна, адже працюємо над диверсифікацією постачання газу, і дуже зацікавлені брати участь в ініціативі президента Хорватії «Адріатика – Балтика – Чорне море». Маємо тут величезні перспективи для підвищення наших транзитних можливостей», – зауважив він.
«Ми маємо широкий спектр можливостей для нашої співпраці. Минулий рік показав, що обсяг двосторонньої торгівлі зростає – це добрий сигнал», – сказав Гройсман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас