Різницю в тарифах на комунальні послуги відшкодує Держспоживслужба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Різницю в тарифах на комунальні послуги відшкодує Держспоживслужба

Казна та Політика
568
Територіальні комісії, до яких включені працівники секторів контролю за регульованими цінами головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві, розпочали роботу з відшкодування різниці в тарифах на комунальні послуги.
Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
“З метою реалізації положень Закону України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії» та на підставі наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 15.03.2017 №53 «Про затвердження типового положення про територіальні комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах» обласними та Київською міською державними адміністраціями утворено комісії з питань узгодження заборгованості з різниці у тарифах на комунальні послуги”, – йдеться у повідомленні.
Комісії проводять детальний аналіз розрахунків та перевірку документів, що надані суб’єктами господарювання для відшкодування з бюджету заборгованості з різниці в тарифах.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас