Оформити закордонний паспорт тепер можна навіть у неділю, – Поліщук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оформити закордонний паспорт тепер можна навіть у неділю, – Поліщук

Казна та Політика
1899
Керівництво ДП «Документ» впровадило новий графік роботи. Відтепер подати документи на виготовлення закордонного паспорта можна у суботу та неділю. Потрібно лише на місці зареєструватись в електронній черзі.
Про це розповів речник сервісного центру «Документ» Володимир Поліщук.
Щоб подати документи на виготовлення закордонного паспорта, не потрібно чекати буднього дня. Це можна зробити навіть у неділю. Потрібно лише прийти і зареєструватись в електронній черзі.
«Люди приходять до центрів обслуговування громадян завчасно, організовують свою чергу, а коли відкриваються двері паспортного сервісу, вони стають у електронну чергу. І до обіду 450 осіб здають документи на виготовлення паспортів. Решту осіб перепрошують і просять прийти наступного дня. ДП «Документ» зараз зробило так, що ми працюємо вже і в суботу, і в неділю», – прокоментував Поліщук.
«У Києві на день оформлюють закордонні біометричні паспорти до 1300 осіб. Згодом ця кількість зросте. Тому що паспорти оформлюють не лише наші паспортні сервіси, безпосереднього підрозділу Державної міграційної служби, а також Центри надання адмінпослуг при райдержадміністраціях, куди також можна звертатися. Зараз спостерігається ажіотаж з виготовлення біометричних паспортів у всіх великих містах України. Найближчим часом ми плануємо розширити сервіс”, – сказав Поліщук.
За матеріалами:
ЗІК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас