Швейцарці вкладуть у будівництво українських готелів $80 млн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарці вкладуть у будівництво українських готелів $80 млн.

Фондовий ринок
455
Готельний оператор повного циклу DBI Hotels&Resorts (головний офіс – Швейцарія) спільно з групою компаній (ГК) “DeVision” планує інвестувати близько $70-80 млн у відкриття 12 нових готелів в Україні під брендами “Super 8” і “Moi”.
“У планах DBI на найближчі два-три роки – розвинути і вивести на ринок України 12 бюджетних готелів. 60% цих готелів працюватимуть під брендом оператора Whyndam Hotel Group – “Super 8”. Також ми будемо використовувати власний бренд “Moi by DBI” , який сьогодні є хорошим рішенням для бюджетних готелів на нашому ринку”, – повідомив операційний директор DBI Hotels&Resorts Іранта Дюваж під час прес-конференції.
За словами власника DBI Hotels&Resorts Дмитра Буряка, нові готелі з’являться в таких містах, як Дніпро, Харків, Житомир, Кривий Ріг і Кропивницький.
“У всіх цих містах буде стандарт нашого європейського сервісу, навчена команда менеджерів. Це буде уніфікований сервіс, що дозволятиме нам обслуговувати гостей на якісному рівні”, – сказав він.
Як повідомив генеральний директор ГК “DeVision” Геннадій Жуков, частина запланованих готелів буде побудована з нуля, інвестиції в один об’єкт складуть $12-30 млн в залежності від формату. Також, за його словами, частина будівель будуть реконструйовані.
“Загальні інвестиції складуть максимум $70-80 млн”, – додав він.
“У нас є партнери в Швейцарії, підписані договори про співпрацю з кількома інвестиційними фондами. Залежно від ситуації розглядаємо різні варіанти, або будівництво з нуля, або входження в партнерство, переформатування, реконструкція, навчання персоналу”, – розповів Г.Жуков.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас