Право пообідати з мільярдером Баффеттом продали на аукціоні майже за $3 мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Право пообідати з мільярдером Баффеттом продали на аукціоні майже за $3 мільйони

Світ
281
За обід з одним з найбагатших людей у світі, американським інвестором Уорреном Баффеттом невідомий учасник аукціону погодився віддати $2,7 млн. Виручені гроші Баффетт перекаже в фонд допомоги бездомним у Каліфорнії.
Про це повідомляє Associated Press.
Остання ставка, прийнята на торгах – $2,68 млн. Це менше суми, виплаченої торік, – $3,456 млн. Обід проходить на умовах, встановлених самим Баффеттом. Єдина тема, яку не можна буде порушувати в розмові, – інвестиційні плани бізнесмена.
Однак, за його словами, зазвичай він отримує питання в широкому спектрі інших тем. Як правило, переможці аукціону обідають з Баффеттом в стейк-хаусі Smith and Wollensky в Нью-Йорку. Однак з анонімними переможцями Баффетт іноді проводить обіди і в інших місцях, передає РБК.
Баффетт вже в 18-й раз продає на аукціоні можливість провести з собою обід, гроші традиційно жертвують організації Glide Foundation, яка допомагає бездомним у Сан-Франциско.
Сумарно він перерахував до фонду $25 млн. Організація забезпечує бездомних і бідних людей харчуванням, медичним обслуговуванням, професійною підготовкою, допомагає їм будувати житло.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас