Хабар у $5 мільйонів: застава чиновниці Фонду гарантування - більше, ніж у Насірова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хабар у $5 мільйонів: застава чиновниці Фонду гарантування - більше, ніж у Насірова

Кримінал
1189
Печерський районний суд міста Києва обрав затриманій за хабарництво уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативною внесення застави в сумі 130 млн грн.
Про це інформує прес-служба Генеральної прокуратури України у Facebook.
«За клопотанням Генеральної прокуратури Печерським районним судом м. Києва одній з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб обрано запобіжний захід тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 130 млн грн», – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно із управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих ГПУ та Головного Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України 7 червня 2017 року під час одержання неправомірної вигоди у сумі 5 млн доларів США затримано одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Нагадаємо, у середу генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ спільно з СБУ затримали під час одержання хабара в сумі 5 млн дол одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яка розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас