Заспокоїли: У Польщі не очікують ажіотажу на кордоні в день безвізу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заспокоїли: У Польщі не очікують ажіотажу на кордоні в день безвізу

Казна та Політика
308
У Польщі вважають, що прикордонний рух після 11 червня може зрости на 10%. У Польщі не очікують ажіотажу від українських громадян на кордоні після 11 червня, коли набуде чинності безвізовий режим України з Європейським союзом.
Про це заявив директор Прикордонного управління Головного комісаріату Прикордонної служби Польщі Гжегож Опалінський.
Так, Опалінський вважає, що прикордонний рух після 11 червня може зрости на 10%. “Ми готові до обслуговування руху, який пройде після 11 червня, коли для громадян України, які подорожують до країн ЄС, буде скасовано обов’язок мати візи”, – зазначив він. Також зазначається, що громадяни України можуть перебувати без візи в ЄС не більше 90 днів протягом кожного 180-денного періоду.
В ці 90 днів будуть враховуватися і попередні візити, які були здійснені на підставі попередніх віз, до 11 червня. Громадяни України, які перетинатимуть кордон у формі безвізового руху, зможуть виконувати роботу на території Польщі за умови, що вони будуть мати відповідні документи, наприклад, запит про намір виконання роботи або дозвіл на роботу.

Довідка Finance.UA

  • Петро Порошенко завтра, 10 червня 2017 року, запустить “таймер безвізу”. “Таймер безвіза” буде запущений на площі перед Адміністрацією президента України на вул. Банковій.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас