Тимошенко каже, що в 2009 році українці платили за газ в 10 разів менше, ніж сьогодні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко каже, що в 2009 році українці платили за газ в 10 разів менше, ніж сьогодні

Енергетика
2412
Критика “газового” контракту 2009 року пов’язана з тим, що нинішня влада обрала партію “Батьківщина” своїм головним політичним противником.
У цьому запевняє голова парламентської фракції “Батьківщини” Юлія Тимошенко, коментуючи критичну заяву президента Порошенка щодо контракту.
“Вам розповідають, що цей газовий контракт поганий, але відкрийте свої платіжки за 2009 рік – це вартість газу після підписання контракту 2009 року щодо поставок газу. Подивіться вартість газу за цими платіжками. І ви побачите, що при “поганих” контрактах Тимошенко ви платили в 10 разів менше за газ, ніж при сьогоднішніх “хороших” контрактах Порошенка, Гройсмана і Яценюка. Це порівняння дає реальне розуміння, хто працював на країну, на людей, на розвиток, а хто працює на мегакорупцію”, – цитує коментар Тимошенко “Лівий берег”.
Політик нагадала, що Янукович добився її тюремного ув’язнення, бо вважав її головним політичним опонентом, і тому що її контракт вдарив по корупційних схемах у галузі.
“Мене кинули у в’язницю, тому що, підписуючи контракти 2009 року, я забрала 11 млрд корумпованих кубометрів газу у Януковича, а потім Азаров це повернув корумпованим структурам”, – додала Тимошенко.

Довідка Finance.UA:

  • Раніше Петро Порошенко заявив, що за підписання газових контрактів з РФ в 2009 році повинна настати політична відповідальність.
  • За словами Порошенка, Стокгольмський арбітраж довів, що підписання контрактів було здачею національних інтересів України.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас