Найважливіші цифри і цитати середи, 7 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 7 червня

459
Найважливіші цифри і цитати середи, 7 червня
  • IFC інвестує до $20 млн у новий фонд Horizon Capital для України
  • У Дніпрі запобігли спробі рейдерського захоплення банку і 20 підприємств
  • У Криму колаборанти продали 30% активів Коломойського на 1,8 млрд
  • ЄС розробляє оборонний фонд у розмірі €1 млрд
  • НБУ в середу знову оголосив аукціон з купівлі до $50 млн
Україна і Швейцарія підписали договір про безвізовий режим
“Україна підписала зі Швейцарією договір про безвізовий режим та реадмісію. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в Twitter. “Разом з Павлом Клімкіним підписали від імені України зі Швейцарією договори про безвізовий режим та реадмісію. Європа стає ще ближчою!”, – написав Аваков.
Насіров може втратити 100 мільйонів через британський паспорт
“У зв’язку з невиконанням зобов’язання підозрюваного, покладеного на нього рішенням Солом’янського суду про обрання запобіжного заходу, а саме – необхідністю здати британський паспорт, що він не виконав, детективи НАБУ і прокурори САП ініціювали клопотання про стягнення застави в розмірі 100 млн грн в дохід держави. Слухання завтра (у середу, 7 червня) о 10:00”, – повідомило джерело агентства в НАБУ у вівторок.
Мінфін хоче додатково виділити українцям гроші на комунальні субсидії
«Мінфін готує зміни до бюджету. Там буде приблизно 10 млрд грн. Ця проблема тягнеться з минулого року – непогашення боргів. Я думаю, що 10 млрд грн вирішать ситуацію нормально. Ці кошти потрібні для спокійного, нормального входження в опалювальний сезон», – сказав Розенко.
У Кабміні розповіли, коли визначиться доля Балчуна на посаді голови “Укрзалізниці”
“Аналізуючи ситуацію із закінченням терміну контракту голови компанії Войцеха Балчуна, Мінекономрозвитку вважає, що прийняттю рішення про дію контракту голови правління ПАТ “Укрзалізниця” має передувати заслуховування урядом України звітів правління і наглядової ради ПАТ з метою проведення аналізу діяльності товариства за 2016 рік. Протягом кількох тижнів голова правління і наглядова рада повинні підготувати і подати відповідний звіт», – йдеться в повідомленні.
Треба позбавити чиновників можливості зловживати землею – Гройсман
“Для цього і потрібна земельна реформа. Латифундисти будуть мати по 500 млн га, а фермер буде отримувати мізерну плату? Так не повинно бути”, — резюмував він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас