Президент General Motors продає апартаменти на Манхеттені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент General Motors продає апартаменти на Манхеттені

Нерухомість
477
Три роки президент General Motors Ден Амман і його дружина шукали цей об’єкт. Апартаменти розташовані на Гранд-стріт в Сохо. Подружжя особливо привабив мансардний поверх. Агент Джулія Хоугланд, що займається продажем, особливо відзначає багато вікон, а також спокійне оточення, оскільки рівень трафіку в районі дуже низький.
Пані Хоугланд супроводжувала придбання цієї квартири нинішніми власниками в 2008 році. Тоді Амманн придбав її за $5 млн і відразу переоблаштував внутрішній простір. Всі приміщення дуже світлі завдяки великим вікнам і високим стелям в 4,3 метра.
Найбільша кімната квартири має 20 метрів завдовжки в поперечному розрізі і сім коринфських колон. Відкрита кухня може похвалитися двометровим «мармуровим островом», а за секретними дверцятами (які відкриваються за допомогою натиснення на них) захована невелика комора. В будинку є ще одні такі секретні двері, що ведуть до ванної кімнати в задній частині квартири.
Квартира має хорошу акустичну ізоляцію і багато місця для зберігання речей. З задньої сторони є вихід на облаштовану терасу.
За матеріалами:
ABCnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас