Сонячні дахи Tesla розпродані до 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сонячні дахи Tesla розпродані до 2018 року

Особисті фінанси
77
Після виходу звітів, які показали, що сонячна черепиця від Tesla була розпродана аж до 2018 року, очікується подальше зростання акцій компанії. Компанія Tesla презентувала сонячну черепицю перед їх офіційним злиттям з компанією з виробництва сонячних панелей SolarCity Corp.
Запаси черепиці з вбудованими сонячними панелями закінчилися через два тижні після старту попередніх продажів, а черга на сонячний дах розтягнулася до наступного року.
На тлі цього, аналітики прогнозують збільшення продажів і вартості акцій Tesla. Хоча інвестори побоюються, що компанія зосередиться ще на одному розширенні виробництва, що призведе до додаткових витрат.
Компанія Tesla, яка останні кілька місяців готувалася до перших поставок сонячних панелей, зіткнулася зі зростанням конкуренції від компаній, які досить тривалий час пропонують схожі товари.
Незважаючи на це, більшість споживачів віддає перевагу сонячним дахам від Tesla, оскільки їх дизайн виглядає як звичайний шифер або теракотова плитка, на відміну від пропозицій інших виробників, які пропонують більш доступний варіант, але з непривабливим зовнішнім виглядом. Деякі компанії пропонують навіть швидшу доставку і встановлення за низькими цінами.
Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявляв, що споживачі купуватимуть їхні сонячні панелі через звичний дизайн.
У травні на офіційному сайті Tesla клієнти почали оформляти замовлення на сонячні дахи компанії. Встановлення панелей в Сполучених Штатах почнеться на початку цього місяця, а за межами країни – до 2018 року. Вартість сонячної черепиці від Tesla становить 42$ за квадратний фут включаючи встановлення.
Незважаючи на високу, на перший погляд, ціну за встановлення, домовласники отримають право на федеральний податковий кредит до 15,500$, або зможуть заощадити до 62,100$ на електриці в найближчі тридцять років. Однак за даними компанії, звичайним домовласникам сонячний дах обійдеться в 21.85$ за квадратний фут, оскільки вартість може бути включена в іпотечні платежі домовласника і виплачуватися протягом певного часу.
Компанія Tesla пропонує нескінченну гарантію на свої сонячні панелі, і за твердженнями компанії, вони зможуть забезпечувати власників сонячною електроенергією до тридцяти років.
В даний час Tesla проводить масштабний набір персоналу, який буде займатися встановленням сонячних панелей компанії. Всі співробітники пройдуть спеціальне навчання відповідно до стандартів гарантії Tesla.
З іншого боку, Tesla збирається представити новий дизайн сонячного даху в першому кварталі наступного року, включаючи скляну черепицю в Тосканському стилі і прозорі шиферні дахи.
Стежте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх новин ринку. Приєднуйтесь до кращого форекс брокера, відкривши реальний рахунок з Trade12.com вже сьогодні!
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас