Найважливіші цифри і цитати вівторка, 6 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 6 червня

521
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 6 червня:
  • Приватбанк видав харківським компаніям $1 млрд перед націоналізацією (інфографіка)
  • З 2019 року пологи в Україні можуть стати платними
  • €525 на допомогу бідним: ЄС буде виплачувати допомогу біднякам в Гельсінкі і Барселоні
Світовий банк покращив прогноз зростання економіки України в 2018 році
“В Україні зусилля уряду зі стабілізації, які підтримуються міжнародними фінансовими інститутами, і дуже хороший урожай призвели до відчутного зростання в 2016 році до 2,3% після сукупного падіння на 15,8% в 2014-15 роках внаслідок геополітичної напруженості з Росією”, – зазначається у звіті СБ “Глобальні економічні перспективи “Крихке відновлення”.
Кіберполіція пояснила як буде реагувати на незаблоковані російські соцмережі
«Заходи» — в даному випадку — сприяння у перевірках телеком-регулятору НКРЗ. Комісія може проводити позапланові перевірки провайдерів на основі скарги на них з боку фізосіб. Цю процедуру регулює стаття 3, пункт 4 закону «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», — підсумували в Кіберполіції.
Україні зменшили ціну на російський газ
“Формулу кардинально змінили з 2014 року. Її замінили на новий ринковий принцип. Формулу ціни одномоментно переглянули для України з прив’язки до нафти до прив’язки до ринку. Раніше у нас було 100 відсотків нафти, зараз – 100 відсотків ринку”, – повідомив голова правління “Нафтогазу” Андрій Коболєв.
Рева розповів, на скільки підвищення мінімалки поповнило Пенсійний фонд
“Хочу доповісти, що за п’ять місяців додатково, понад план, у Пенсійний фонд надійшло 11 мільярдів гривень”, – сказав Рева.
Російський “Газпром” заперечує скасування правила “бери або плати” Стокгольмським арбітражем
“Одного питання тільки торкнулися, що ось, арбітражне рішення скасувало take or pay. Це не так, не скасувало воно take or pay. Я не буду вам розповідати, що там насправді, але скасування take or pay немає”, – сказав заступник голови правління російського газового монополіста “Газпром” Олександр Медведєв.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас