Директором зі стратегічних комунікацій Альфа-Банку Україна призначена Оксана Рудюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директором зі стратегічних комунікацій Альфа-Банку Україна призначена Оксана Рудюк

Особисті фінанси
104
Оксана Рудюк призначена Директором зі стратегічних комунікацій Альфа-Банку Україна. Вона буде відповідати за розвиток зовнішніх і внутрішніх комунікацій, а також за сферу корпоративної соціальної відповідальності Альфа-Банку Україна.
Оксана Рудюк – професіонал у сфері PR з досвідом роботи понад 15 років. Оксана закінчила Інститут журналістики Університету ім. Тараса Шевченка, а також Institute of Public Affairs of Colorado State University (USA). У 2001-2003 рр. вона почала свою кар’єру з позиції PR-менеджера в програмі USAID «Партнерство за прозоре суспільство», в якій провела наймасштабніше на той момент дослідження причин і джерел корупції в Україні разом з Фондом Ілька Кучеріва. У 2003-2005 рр. Оксана Рудюк була лідером функції PR в інвестиційному фонді WNISEF і Ноrizon Capital, де супроводжувала створення приватного інвестиційного фонду, провела його запуск і ребрендинг, здійснювала PR-супровід кампанії з фандрейзингу в Європі.
У 2005-2017 рр. Оксана працювала в телеком сфері і була керівником PR-департаменту компанії lifecell, де створила з нуля комунікаційну функцію, здійснювала PR-супровід масштабних заходів для всієї країни, таких як безкоштовний концерт Брайана Адамса і Таркана на Майдані Незалежності. Серед останніх проектів – запуск довгоочікуваної 3G технології і масштабне світлове 3D шоу до Дня Києва, присвячене відомим українським інноваціям, що змінили світ. Під її керівництвом почався перший збір коштів через SMS-благодійність. Оксана також організувала та впровадила в життя проекти корпоративної соціальної відповідальності «Допомогти так легко», «Час добрих вчинків» та інші. З 2014 року Оксана Рудюк успішно поєднує роботу з волонтерською діяльністю – вона очолила Правління Української Асоціації зі зв’язків з громадськістю (UAPR).
Серед ключових компетенцій Оксани – стратегічне управління, репутаційний менеджмент, антикризові комунікації, корпоративна соціальна відповідальність.
Іван Світек, СЕО банківської групи «Альфа-Груп» в Україні, зазначив: «Перед нами зараз стоїть амбітне завдання на базі двох великих банків за 2-3 роки побудувати єдиний банк, який стане лідером фінансового ринку України. Таке завдання вимагає особливо ефективних комунікацій: як для зовнішнього світу, так і всередині нашої майже 10-тисячної команди. Тому я радий, що Оксана Рудюк приєдналася до Альфи. Ми всі знаємо її як професіонала у сфері телеком, яка розвивається так само динамічно, як і банківська. Упевнений, що разом з Оксаною ми зможемо зробити наші інтеграційні комунікації ще ефективнішими».
«Мені надзвичайно приємно приєднатися до потужної об’єднаної команди Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку – команди справжніх фахівців своєї справи, фінансових гуру і технологічних новаторів. Як спеціаліст з комунікацій планую залучити весь свій професійний досвід для посилення позицій банку як одного з репутаційних лідерів сектора, налагодження прозорих і відкритих комунікацій як всередині великого колективу, так і з різноманітними зовнішніми аудиторіями», – прокоментувала Оксана Рудюк, Директор зі стратегічних комунікацій Альфа-Банку Україна.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас