Суд зобов'язав Київраду скасувати заборону на продаж алкоголю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зобов'язав Київраду скасувати заборону на продаж алкоголю

Казна та Політика
631
У вівторок, 6 червня, набуло законної сили рішення Господарського суду Києва, яким він зобов’язав Київську міську раду скасувати рішення про заборону торгівлі алкоголем з 23:00 до 10:00. Про це повідомляє Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету.
Зазначається, що постановою Київського апеляційного господарського суду від 6 червня відмовлено в задоволенні апеляційної скарги Київради на рішення Господарського суду Києва від 10 квітня, яким Київрада зобов’язана припинити порушення антимонопольного законодавства та скасувати заборону на торгівлю алкоголем вночі.
“Київська міська рада зобов’язана скасувати своє рішення про заборону продажу алкогольних напоїв після 23.00 год. в Києві. Ми в Київському тервідділенні АМКУ завжди вважали його незаконним, і сьогодні Київський апеляційний господарський суд підтвердив нашу позицію”, — зазначив голова Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексій Хмельницький.

Довідка Finance.UA:

  • 12 жовтня рішенням Київради була обмежена торгівля спиртними напоями в нічний час в магазинах і супермаркетах.
  • 10 квітня Господарський суд Києва зобов’язав Київську міську раду скасувати рішення про заборону реалізації алкоголю з 23:00 до 10:00, задовольнивши позов Антимонопольного комітету.
  • У квітні Київрада оскаржила таке рішення суду.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас