UKRSIBBANK підписав декларацію добропорядності та комплаенс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK підписав декларацію добропорядності та комплаенс

Особисті фінанси
57
У травні UKRSIBBANK BNP Paribas Group підписав декларацію про створення Всеукраїнської мережі добропорядності та комплаенсу. Нова ініціатива для бізнесу, який прагне працювати прозоро, представлена Радою бізнес-омбудсмена України за підтримки Європейського банку реконструкції і розвитку — одного з основних акціонерів UKRSIBBANK та Організації економічного співробітництва і розвитку.
Основна мета мережі — етичне і відповідальне ведення бізнесу, формування культури ділової добропорядності згідно з кращими світовими практиками, протидія корупції.
Всього декларацію підписали 46 українських і міжнародних компаній. При цьому, приєднатися до мережі може будь-яка компанія незалежно від розміру та сфери діяльності. Ключовий фактор — це готовність дотримуватися високих стандартів добропорядності ведення бізнесу.
Щоденна діяльність UKRSIBBANK ґрунтується на бездоганному виконанні законодавства України, принципів і стандартів міжнародної групи BNP Paribas — основного акціонера банку. Для нас важливі усі аспекти ведення бізнесу: фінансування економіки відповідно до етичних принципів, відповідальний і ефективний розвиток персоналу, участь у вирішенні соціальних проблем, розвиток освіти і культури, охорона навколишнього середовища тощо.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас