Застарілі технології стануть перешкодою для боротьби з шахраями протягом наступних кількох років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Застарілі технології стануть перешкодою для боротьби з шахраями протягом наступних кількох років

Технології&Авто
448
Понад 90% фахівців з фінансових злочинів, що працюють у банківській галузі Великобританії, стурбовані тим, що застарілі технології їхніх фірм стануть перешкодою для боротьби з шахраями протягом наступних кількох років.
У розпал Brexit геополітичні зміни розглядаються як найбільший фінансовий ризик для 37% респондентів на ринку роздрібних банківських послуг і 34% інвестиційних банкірів.
Половина опитаних згодні з тим, що Brexit буде мати як позитивний, так і негативний вплив на здатність фінансових установ Великобританії боротися з фінансовими злочинами. 30% вважають, що Brexit матиме позитивний вплив, 14% кажуть, що це буде мати негативний ефект, в той час як інші залишаються невпевненими.
Респонденти не впевнені у здатності технологій боротися із загрозами: 92% стурбовані тим, що технології, які використовуються їхніми організаціями, стануть перешкодою для боротьби з фінансовими злочинами протягом наступних двох років.
Крім того, 87% посилаються на розрізнені технологічні системи, які не взаємодіють або не обробляють дані належним чином, як серйозну проблему. Також 87% заявляють, що їхній бізнес не може підвищити рівень своїх технологій досить швидко, щоб протистояти кримінальним методам, що розвиваються.
Ця проблема ускладнюється посиленням регулюючих умов і правил, що вимагають інвестицій у нові технології; 60% респондентів посилаються на це як на першопричину підвищення витрат.
«Тим, кому доручено боротися з фінансовими злочинами, може здатися, що вони борються із злочинцями двадцять першого століття інструментами двадцятого століття. Наш звіт показує, що професіонали в галузі кібербезпеки не вважають, що галузь використовує технології повною мірою для боротьби з фінансовими злочинами», – говорить головний виконавчий директор LexisNexis у Великобританії Дін Кертіс.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас