Нацкомісія схвалила нові порядок і процедуру формування тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомісія схвалила нові порядок і процедуру формування тарифів

Енергетика
1091
Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила проекти рішень про порядки і процедури формування тарифів на принципах стимулюючого регулювання для компаній-ліцензіатів, які здійснюють транспортування теплової енергії магістральними та розподільними тепловими мережами, надають послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, передачі електроенергії магістральними та міждержавними електричними мережами, а також диспетчеризації Об’єднаної енергосистеми України.
Відповідні рішення були одноголосно прийняті на черговому засіданні НКРЕКП.
“Мова йде про схвалення проектів рішень, які будуть опубліковані на сайті комісії, і кожен зможе подавати свої пропозиції. Немає заперечень? Рішення прийнято”, – сказав глава НКРЕКП Дмитро Вовк.
Він повідомив, що до сьогоднішнього засідання комісії було підготовлено значну кількість документів, що стосуються стимулюючого тарифоутворення з усіх галузей, які регулює комісія.
“Всього зараз підготовлено 15 документів щодо стимулюючого тарифоутворення. Дані документи включають визначення регуляторної бази, методології, порядки визначення необхідного доходу, параметри регулювання, розподіл активів і витрат, доходів з різних видів діяльності, встановлення регуляторної норми доходу і інше”, – повідомив Вовк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас