Названо «безсмертні» автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо «безсмертні» автомобілі

Технології&Авто
5996
Доля автомобілів багато в чому подібна до людської: одні з’являються і безслідно зникають, інші залишають свій слід в історії, Але є і такі, які ще за життя стають легендами, вони стають родоначальниками династій і часом випускаються під одним і тим самим ім’ям понад півстоліття.
Ford Mustang
З моменту запуску у виробництво в далекому 1964 році Ford Mustang пережив війни і нафтові кризи. Але ніякі негаразди не змогли вбити найбільш знаковий післявоєнний автомобіль Америки.
BMW 3-Series
«Трійка» BMW — унікальний автомобіль. Ця машина приваблива зовні, має чудові їздові якості і наділяє свого володаря відповідним статусом. Немає нічого дивного в тому, що модель не втрачає популярності протягом ось вже 40 років.
Chevrolet Corvette
Історія «Корвета» вже виглядає захоплююче: спортивна модель вперше з’явилася в 1953 році і відтоді постійно вдосконалюється. Сьоме покоління створено на шасі з алюмінієвим каркасом і капотом з вуглецевого волокна, движком V8 і купою всіляких технологій, без яких неможливо уявити будь-який сучасний автомобіль.
Mazda MX-5
Це наймасовіший родстер всіх часів і найбільш успішний автомобіль Mazda в світі. Тут є все: складний дах, класичний задній привід, чесна «механіка» і висока продуктивність. Звісно, все це здобрено чудовим нестаріючим дизайном.
Toyota Camry
Модель, що випускається з 1982 року, втілює прагматичність і практичність. Мільйони цих машин різних поколінь їздять по всьому світу, викликаючи почуття умиротворення і щастя у власників безсмертного «японця».
Jeep Wrangler
Завдяки цій моделі слово «джип» стало прозивним: воно міцно асоціюється з найзнаменитішим всешляховиком американської марки Jeep — моделлю Wrangler. Машина побачила світ у 1941 році і призначалася для потреб армії часів Другої світової.
Ford F-150
Ford F-150 був створений у 1975 році, щоб заповнити нішу між F-100 і набагато більш потужними моделями. І виявився неймовірно успішним. Модель перебуває на піку популярності по сьогоднішній день. Сама ж вантажна серія F бере початок з 1948 року — в ті часи Америці потрібні були автомобілі-трудяги, здатні зрозуміти економіку у важкий післявоєнний період. 2016 рік став найуспішнішим для моделі з 2005 року.
Toyota Prius
З моменту дебюту моделі Prius в 1997 році «Тойоті» вдалося реалізувати шість мільйонів одиниць цього автомобіля по всьому світу. Секрет успіху простий: неймовірна надійність в поєднанні з незначною витратою палива.
Porsche 911
Сегмент спортивних автомобілів не пропаде ніколи: ми не сумніваємося, що любителі поганяти і в майбутньому будуть їздити на надшвидких Ferrari і Lamborghini. Єдине, незрозуміло, яких саме. У випадку з Porsche сумніватися не доводиться — 911 ще багато років буде візитною карткою і справжньою мрією шанувальників бренду, як і в далекому 1964 році.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас