50% канадців готові відмовитися від використання готівки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

50% канадців готові відмовитися від використання готівки

Фінтех і Картки
211
Звіт Payment Pulse, зроблений Payments Canada і Ledger Marketing, показав, що канадці готові використовувати цифрові платежі. В онлайн-опитуванні брали участь 1507 канадців з 23 березня по 2 квітня 2017 року.
Опитування було направлено на дослідження ставлення Канади до оцифрування платіжних транзакцій. Дослідження виявило той факт, що 66% респондентів готові відмовитися від чеків, а 50% готові відмовитися від використання готівки і монет на користь електронних платіжних методів.
Більше того, з 13% канадців, які використовують електронні гаманці, 83% вважають, що зручність є їхньою найбільшою перевагою. Коли справа доходить до оплати зборів, 70% респондентів заявили, що вони не будуть платити податки цифровим способом, а 48% респондентів хотіли б подумати щодо конфіденційності.
Згідно з опитуванням, серед канадців, які вже використовують цифрові платежі, 27% передавали фотографії банківських чеків, за допомогою камери в своєму смартфоні, з коефіцієнтом задоволеності 97%, а 41% зберегли свою особисту інформацію про кредитну картку в мобільному додатку або на сайті. Дев’ять з десяти заявили, що вони впевнені в безпеці цих інструментів.
Payment Pulse також має на увазі, що 50% респондентів з Канади заявили, що вони занепокоєні широким використанням електронних гаманців, а майже дві третини респондентів більше стурбовані такими технологіями, як штучний інтелект і автомобілі з автопілотом.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас