Насіров проситься за кордон на лікування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров проситься за кордон на лікування

Казна та Політика
606
Відсторонений керівник фіскальної служби Роман Насіров просить детективів Національного антикорупційного бюро повернути йому закордонний паспорт.
Про це йдеться в сюжеті ТСН.
Відзначається, що Насіров надав слідству документи, які підтверджують нагальну необхідність виїзду за кордон на лікування. Країною, де повинні надати медичні послуги, Насіров назвав США.
У документі чиновник підкреслює необхідність післяопераційного лікування – хірургічне втручання він вже переніс у Києві. Журналісти також отримали копію запрошення з Національного інституту діабету США – там готові лікувати українця за рахунок американського бюджету.
“Лікування фінансується з бюджету Департаменту охорони здоров’я США. Клініка хотіла б щорічно оглядати пацієнта з метою контролю за його станом протягом найближчих 5 років. Участь в дослідженні для пацієнта безкоштовна”, – говориться в цьому документі.
Хірург Олександр Ларін, який робив Насірову операцію, заявив, що головний фіскал дійсно потребує подальшої терапії.
“У нас відсутній один фармпрепарат, йод 123 – 122 йод є, а 123 немає. Є відповідні труднощі щодо виконання протоколу. Була запропонована клініка в Марселі, в Ізраїлі, США. Ми направили звернення та виписки з історії хвороби з кодом оперативного втручання. І першими, хто дав добро та запрошення на лікування – були США”, – заявив він.

Довідка Finance.UA

  • На початку березня 2017 року НАБУ затримало Насірова і повідомило йому про підозру у зловживанні владою і службовим становищем.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас