Підвищення вартості проїзду на 1 гривню - необхідний компроміс між потребами перевізників і киян - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підвищення вартості проїзду на 1 гривню - необхідний компроміс між потребами перевізників і киян - експерт

Особисті фінанси
421
Підвищення транспортного тарифу на 1 гривню – це необхідний компроміс між потребами транспортної галузі та киянами. Цей приклад показовий, і він демонструє, що Кличко працює в реальному секторі, намагається щось зробити для людей, трохи полегшити їм життя, точніше мінімізувати наслідки погіршення ситуації, і це не в туманному майбутньому, а вже зараз. Про це в коментарі заявив експерт Дмитро Разумков.
“Підвищення тарифів на проїзд було неминучим. Нагадаю, що останній раз тарифи на послуги з перевезення в київському транспорті змінювалися в 2015 році. З того часу, сталося масштабне подорожчання, ціни значно зросли буквально на все. Наприклад, електроенергія подорожчала більш ніж в 4 рази, збільшилася вартість дизельного палива, запчастин, тієї ж води. Абсолютно очевидно, що всі ці фактори поставили громадський транспорт на грань виживання. Варто віддати належне команді Віталія Кличка, яка навіть в таких умовах продовжувала стримувати підвищення вартості проїзду в громадському транспорті, і це при тому, що приватні перевізники підняли тарифи ще з початку лютого”, – говорить експерт.
Слід врахувати, продовжує експерт, що економічно обгрунтований тариф на проїзд значно вище – близько 7 гривень, то час як пасажири платитимуть за проїзд в метро 5 гривень, а в наземному транспорті – 4 гривні.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас