Компанія BMW представила нову 8-Series (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія BMW представила нову 8-Series (фото)

Технології&Авто
1822
Компанія BMW представила концепт відродженого купе 8-Series. Офіційна прем’єра прототипу відбулася 26 травня на конкурсі елегантності Concorso d’eleganza Villa d’este в Італії.
«8-Series стане нашим наступним кроком у розширенні сегмента розкішних автомобілів і підніме планку на наступний рівень», — заявив голова ради директорів BMW AG Харальд Крюгер.
Деякі елементи дизайну 8-Series нагадують концепт Pininfarina Gran Lusso, представлений два роки тому. Автомобіль отримав довгий капот і розширені колісні арки. Також машину оснастили масивною решіткою радіатора, агресивними бамперами, позолоченими гальмівними супортами, інтегрованим спойлером і спортивною вихлопною системою з двома патрубками. Крім цього, новинка комплектується лазерними фарами, світлодіодними L-видними фарами і 21-дюймовими колісними дисками.
«BMW 8-Series створений на основі традицій, закладених розкішними спортивними дводверними BMW минулих років, і займе місце автомобіля мрії в нашій модельній лінійці», — додав Крюгер.
Серійна версія машини повинна з’явитися у продажу в наступному році. Автомобіль буде конкурувати на світовому ринку з Mercedes-Benz S-Class Coupe і Bentley Continental GT. Після дебюту купе 8-Series під цим же індексом буде випущений кабріолет і чотирьохдверна модифікація GranCoupe.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас