Аваков розповів, у скільки українцям обійшлися пошуки корупціонерів на вертольотах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков розповів, у скільки українцям обійшлися пошуки корупціонерів на вертольотах

Казна та Політика
1034
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що проведення 24 травня антикорупційної спецоперації в рамках розслідування організації функціонування так званих податкових майданчиків, пов’язаних з екс-міністром доходів і зборів України Олександром Клименком, обійшлося в 330 тис. грн.
“Вертольоти, всі ці, весь цей день операції коштував 330 тис. грн, при тому, що ось навіть ще не всі суди завершені, ще 7 осіб проходитимуть судову процедуру, то навіть в цьому випадку ми отримали застави 246 млн грн, а сума звинувачення 96 млрд грн”, – сказав Аваков в ефірі програми “Лівий берег з Сонею Кошкіною” на “24 каналі” в четвер.
Міністр також повідомив, що у затриманих в той день було вилучено: $5,46 млн, EUR279,6 тис., 3,8 млн фунтів, 3,7 кг золота, 50 кг срібла, 30 коштовних годинників, 215 ювелірних виробів, 51 предмет мистецтва, 25 автомобілів і плавзасобів,
При цьому Аваков зазначив, що кілька підозрюваних намагалися втекти, зокрема, одного з них затримали в міжнародному аеропорту “Бориспіль”, ще одного слідство не затримувало, оскільки підозрюваний має інвалідність.
Міністр заявив, що проведення спецоперації і звіт генерального прокурора Юрія Луценка у Верховній Раді в один день є збігом.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас