КГГA запустила єдиний електронний реєстр жителів міста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КГГA запустила єдиний електронний реєстр жителів міста

Казна та Політика
557
В рамках програми «Електронна столиця» КГГA створила єдиний електронний реєстр зареєстрованих в місті жителів. Про це на нещодавньому засіданні повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.
«До цього моменту в Києві не було єдиного реєстру жителів, зареєстрованих в місті. Торік ми створили його і запустили. З одного боку, у нас тепер є повний реєстр жителів, з іншого – ми значно спростили саму процедуру, скоротивши час реєстрації з 1 місяця до 5-10 хвилин», – сказав Назаров.
Головний «айтішник» КГГA також відзвітував про перехід адміністрації з російського ПЗ на вітчизняні розробки і створення системи консолідації фінансової звітності по комунальних підприємствах.
Він також нагадав, що в рамках програми було створено систему екстреного оповіщення населення про НС, встановлено 3763 камери відеоспостереження на об’єктах соціально-культурного побуту (дитсадки, школи, лікарні, бібліотеки, мости і центральні вулиці), і відкрито міський дата-центр, де зберігаються відео зі всіх камер.
З 154 млн грн, відведених на реалізацію програми «Електронна столиця», використали 129 млн грн (84,2%), ще залишилося більше 21,4 млн грн.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас