5 факторів популярності сайту продажу техніки MOYO.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 факторів популярності сайту продажу техніки MOYO.UA

Особисті фінанси
370
Інтернет-ресурс MOYO.UA — обличчя й індикатор якості однойменного магазину. Він відрізняється креативним підходом до бізнесу. Дизайн великого порталу інтуїтивно зрозумілий і розроблений так, що навіть недосвідчений користувач відразу розбирається з інтерфейсом. Сайт надає інформацію з усіх питань: ціни, умови продажу та доставки, актуальні акції, бонуси, рейтинги товарів і брендів.
Cайт продажу техніки МОЙО ЮЕЙ затребуваний з кількох причин:
  • Новий формат сервісу. MOYO.UA — тандем інтернет-ресурсу і роздрібного магазину. Покупець вибирає товар в затишній домашній обстановці через ергономічний інтерфейс сайту, а покупку здійснює в найближчому магазині. При такій організації відсутній ризик покупки неякісного товару: продукт тестується і може налаштовуватися в магазині в присутності покупця. Для зручності користувача при виборі товару сайт відразу показує торгові точки, де можна його придбати.
  • Мультифункціональні послуги. Магазин реалізує техніку, обладнання, побутові, дитячі товари, витратні матеріали готівковим розрахунком, безготівковим або в кредит. Мойо.юей, крім продажу, надає послуги технічного огляду, настройки та ремонту пристроїв.
  • MOYO.UA націлений на довгострокову співпрацю. У число послуг ресурсу входить реалізація програми лояльності MOYO CLUB: відразу після реєстрації (безкоштовна) і заповнення короткої анкети учасник отримує набори купонів, за допомогою яких покупка стає вигідною.
  • Дозволяє економити гроші і час. Перше досягається через постійно діючі акції та знижки, друге — за рахунок послуги доставки.
  • Наявність мобільної версії. Творці MOYO подбали про оптимізацію мобільної версії сайту, яка не поступається за функціональністю і зручністю десктопному варіанту. Як тільки відкриваєте сторінку, відразу спливає вкладка з онлайн-допомогою, де можна отримати відповідь експертів на будь-які питання.
На порталі є посилання на соціальні мережі і медіа-простір. При переході по посиланню на Youtube потрапляєш на однойменну сторінку з відеооглядом нововведень і флагманів ринку.
MOYO.UA — це місце, де покупки стають приємним і нескладним процесом, яким насолоджуються як покупець, так і продавець. Тут можна знайти краще для себе, врахувати світовий досвід і думку експертів. Максимальна функціональність, оптимізований і орієнтований виключно на покупця грамотний дизайн — конкурентні переваги ресурсу. Варто познайомитися з сайтом продажу техніки MOYO.UA — і шукати інші ресурси вам вже не захочеться.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас