Розробники створили додаток, що заміняє візит до офтальмолога — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розробники створили додаток, що заміняє візит до офтальмолога

Технології&Авто
1119
Американський виробник вінтажних окулярів Warby Parker представив новий мобільний додаток, що дозволяє перевірити зір і виписати рецепт, не витрачаючи час на візит до лікаря.
Додаток допомагає користувачеві встати на потрібну відстань від екрана, наприклад, смартфона і пройти тест на гостроту зору з таблиці Снеллана (аналог таблиці Сівцева, поширеної у нас). Додаток пересилає результат лікаря, той його перевіряє і, якщо зір не змінився, видає новий рецепт. В іншому випадку направляє на оффлайн-візит до офтальмолога.
Як пише Wired, поки що цей сервіс доступний тільки в Каліфорнії, Флориді, Нью-Йорку і Віргінії, але до них додадуться й інші штати, обіцяють у компанії.
Warby Parker використовує ту саму стратегію, яка принесла успіх Uber і Airbnb: за допомогою технології проникнути в індустрію з численними правилами та стандартами, а також високим порогом входження. Видача рецептів — це прерогатива медичних фахівців, яких обтяжують і, одночасно, захищають вимоги ліцензування, що призводить до зростання вартості послуг. Передавши в руки клієнта інструмент проведення огляду, Warby Parker знижує кількість посередників і, як наслідок, вартість послуги.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас