ДФС обіцяє спрощений митний контроль з перших днів безвізу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС обіцяє спрощений митний контроль з перших днів безвізу

Казна та Політика
764
З перших днів дії угоди щодо безвізового режиму в усіх пунктах пропуску максимально буде спрощено процедури проходження митного контролю для громадян.
Про це заявив в.о. голови фіскальної служби Мирослав Продан.
“Ми розуміємо всю відповідальність, яка постане перед працівниками митниці, оскільки вже зараз наші колеги прикордонники прогнозують збільшення пасажиропотоку у перші дні безвізу на 30 відсотків. Для уникнення черг та незручностей для подорожуючих вже впроваджується низка заходів на митницях та пунктах пропуску”, – розповів Продан.
За його словами, такі події як впровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу лише стимулюють митницю до розвитку, впровадження інноваційних технологій та переведення сервісів в он-лайн режим.
“Відповідність сучасним вимогам Європейського Союзу, централізований моніторинг та оперативний контроль в режимі реального часу, унеможливлення впливу людського фактору – саме це основні складові для митниці майбутнього. Фінальний результат, у напрямі якого ми рухаємося, – це збільшення товарообігу та прискорення пасажиропотоку, зручні та прозорі процедури для бізнесу та громадян, прискорення та оптимізація митних процедур”, – підкреслив Продан.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас