Платіжна система LG Pay запрацює у червні - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіжна система LG Pay запрацює у червні - ЗМІ

Фінтех і Картки
282
Після запуску Apple Pay власний платіжний сервіс захотіли мати й інші виробники смартфонів, в тому числі LG Electronics. Спочатку було оголошено, що LG Pay (як бачите, назва не блищить оригінальністю) запрацює у вересні 2016 року, але потім цю подію було перенесено на 2017 рік.
У компанії затримку пояснили виявленими під час тестування проблемами, які, схоже, нарешті вдалося усунути. Як передає корейське видання The Investor з посиланням на офіційне джерело в LG Electronics, LG Pay почне функціонувати в червні поточного року.
Щоправда, поки що про глобальний запуск не йдеться — LG Pay буде доступний тільки на території Південної Кореї і підтриманий вісьмома найбільшими місцевими банками, які є емітентами пластикових карток. Скористатися нею зможуть власники смартфонів LG G6, у які відповідну програму буде додано разом з новою прошивкою.
Інформація про те, що LG Pay запрацює у червні, з’являлася і раніше, тепер же компанія запевнила, що це остаточний термін. Були й інші «витоки», згідно з якими, наприклад, розробники повинні були впровадити в платіжну систему функцію розпізнавання облич. Однак чя чутка поки що не знайшла підтвердження.
Головною особливістю LG Pay є технологія Wireless Magnetic Communication (WMC), розроблена фірмою Dynamics. Її принцип грунтується на генерації магнітних сигналів, які безконтактним способом передаються на будь-який платіжний термінал, обладнаний зчитувачем магнітної смуги банківської картки.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас