Японія створить біржу даних інтернету речей до 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія створить біржу даних інтернету речей до 2020 року

Технології&Авто
216
Сотні японських компаній працюють для того, щоб запустити біржу даних, отриманих з пристроїв, підключених до інтернету речей, у 2020 році. Це дозволить компаніям вивести торгівлю великими даними на новий рівень і сприятиме більш широкому розповсюдженню IoT-технології.
Понад 50 млрд пристроїв будуть підключені до інтернету в 2020 році. На Японію припадає близько 40% світового ринку датчиків, які є головним компонентом технології інтернету речей. І країна також сподівається стати лідером на ринку даних, що генеруються підключеними пристроями.
Існують різні можливості для ведення бізнесу, пов’язаного з цим типом даних. Компанії можуть розвивати медичні послуги, що грунтуються на фізичних, зібраних, наприклад, через мобільні пристрої, відомостях. Супермаркети будуть більш ґрунтовно підходити до свого асортименту, знаючи вміст холодильників своїх клієнтів.
Через те, що багато компаній не можуть збирати потрібну їм інформацію з підключених пристроїв, вони шукають можливість придбати такі дані. Це може призвести до наповнення конкуруючих бірж IoT-даних на ринку, що сильно ускладнить пошук потрібної для компанії інформації. Omron, виробник автоматичного обладнання з Kyoto, Japan Data Exchange й інші компанії цієї осені створять комітет, метою якого буде створення єдиного ринку IoT-до 2020 року.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас