ПриватБанк впроваджує технологію аналізу надійності учасників в ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк впроваджує технологію аналізу надійності учасників в ProZorro

Казна та Політика
338
ПриватБанк впроваджує технологію, яка забезпечить можливість участі у державних закупівлях на базі електронної платформи ProZorro тільки реальних, перевірених постачальників.
Про це заявив голова правління Приватбанку Олександр Шлапак.
За його словами, сьогодні банк і створений ним перший державний майданчик на ProZorro ПриватМаркет зможе допомогти забезпечити більш прозорий і ефективний механізм проведення закупівель в державному секторі.
“Найкращий спосіб боротьби з корупцією у сфері держзакупівель – це сучасні онлайн технології, які практично нівелюють вплив людського фактора. ПриватБанк вже перевів більшість своїх закупівель на майданчик ПриватМаркету”, – заявив голова правління Приватбанку Олександр Шлапак.
Перший державний майданчик на ProZorro ПриватМаркет дозволяє забезпечити створення тендерів для держпідприємств і організацій за кілька хвилин, а після запуску закупівлі інформацію про тендер автоматично отримують все більше 98 тисяч перевірених та зареєстрованих у системі постачальників. Також ПриватМаркет забезпечує автоматичний аналіз всіх нових закупівель згідно з даними про середні ціни постачальників. В разі виявлення шахрайських операцій повідомляє всіх зацікавлених спостерігачів.
Шлапак також зазначив: “24 травня ми плануємо за підсумками кожного тендеру додатково аналізувати інформацію про його переможців та повідомляти організатору закупівлі про рівень надійності фіналістів тендеру”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас