Індійський банк успішно провів блокчейн-операцію з фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індійський банк успішно провів блокчейн-операцію з фінансування

Фінтех і Картки
367
Kotak Mahindra Bank, один з найбільших приватних банків Індії, успішно завершив операцію з фінансування, використовуючи технологію блокчейн.
Згідно з доповіддю індійського бізнес-видання «Economic Times», це перша у своєму роді угода, яка показує, що партнери Deloitte завершили тестове фінансування з участю банку JP Morgan Singapore.
В ході тестування було проведено торговельне фінансування, видача акредитива для здійснення трансакцій, передавання торгових документів для вхідного акредитива та переказ коштів через SWIFT.
«За допомогою технології блокчейн час, що витрачається на проведення операцій, скорочується до кількох годин», – сказав представник банку Kotak Mahindra.
Нова функція забезпечує більш прості та ефективні варіанти фінансування індійських імпортерів, експортерів та інших індійських торговців.
Крім того, Kotak Mahindra натякнув на створення банківського консорціуму в майбутньому, який буде присвячений розробці блокчейн-рішень у таких галузях, як «Знай свого клієнта» (KYC), транскордонні платежі, імпортно-експортне фінансування, фінансування в ланцюжку поставок, синдиковані кредити, регламентуючий аудит і багато іншого.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас