Тепер за способом життя суб'єктів електронного декларування ретельно стежитимуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тепер за способом життя суб'єктів електронного декларування ретельно стежитимуть

Казна та Політика
809
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) схвалило порядок здійснення моніторингу способу життя суб’єктів електронного декларування.
Як повідомляє в понеділок прес-служба Нацагентства, таке рішення було прийнято на засіданні НАЗК 18 травня.
“Порядок визначає механізм здійснення НАЗК вибіркового моніторингу способу життя суб’єктів декларування з метою встановлення відповідності їхнього рівня життя наявному у них та членів їхніх сімей майну та одержаним ними доходам, згідно з декларацією”, – сказано в повідомленні.
Як зазначається, підставами для проведення моніторингу є інформація, яка надходить від фізичних осіб, громадських об’єднань, засобів масової інформації, правоохоронних органів і яка стосується фактичних даних про невідповідність рівня життя конкретного суб’єкта декларування та/або членів його сім’ї, майну та отриманим доходам згідно з його декларацією.
Документ розроблений робочою групою у складі представників НАЗК, секретаріату Кабміну, Міністерства юстиції України, Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і громадськості і дозволить уніфікувати процедуру здійснення моніторингу способу життя суб’єктів декларування.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас