Перший електробус Huyndai з'явиться на дорогах у 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший електробус Huyndai з'явиться на дорогах у 2018

Технології&Авто
671
Південнокорейська автомобілебудівна компанія Hyundai Motor представить на виставці комерційного транспорту новий, повністю електричний автобус Elec City, який з’явиться на дорогах вже в 2018 році.
«Спочатку ми збиралися випустити дві моделі електробусів з нульовою емісією, але цей план виявився невдалим через відсутність достатньої кількості заряджальних станцій», — заявив представник компанії.
Hyundai працювала над Elec City останні 8 років і збирається показати автобус, оснащений батареєю 256 кВт*год на виставці Hyundai Truck & Bus Mega Fair. Дальність пробігу електробуса на одному заряді складає 290 км, а повністю зарядити акумулятор можна за кілька годин.
Електробус призначається для місцевого ринку, принаймні, за задумом. Згідно з планами уряду Південної Кореї, кількість заряджальних станцій в країні також має зрости.
Восени компанія оголосила про свої плани випустити протягом найближчих трьох років п’ять гібридів, чотири гібрида, що підключаються, чотири електричні автомобілі і один водневий. Це стане відповіддю на тиск з боку влади США, яка планує ввести вимоги про зниження середньої витрати палива і розширення виробництва автомобілів з нульовими викидами.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас