Цього місяця представлять «нечувано» дорогий китайський гіперкар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього місяця представлять «нечувано» дорогий китайський гіперкар

Технології&Авто
882
26 травня на італійському конкурсі автомобільної краси Concours d’elegance de villa d’este потенційним покупцям покажуть китайський гіперкар Techrules Ren. Варто зазначити, що вперше цей автомобіль показали публіці на Женевському автосалоні. Але оскільки Techrules Ren буде, що називається, штучним товаром, то його вирішили привезти в Італію для демонстрації потенційним покупцям-товстосумам. Машину планується випускати невеликою серією — щорічний тираж не перевищить 25 штук.
Не секрет, що, незважаючи на те, що штаб-квартира і конструкторське бюро компанії Techrules розташовані в Китаї, значний внесок у розробку моделі Ren внесли італійці. Дизайн розробили Джорджетто і Фабріціо Джуджаро, а машина буде збиратися в Італії на виробничих потужностях фірми L. M. Gianetti, що займається будівництвом гоночних болідів для чемпіонату DTM.
У свою чергу, оздоблення салону доручили іншій відомій італійській фірмі — Pantaloni Torino, яка запропонувала використовувати як оздоблювальний матеріал не тільки дерево, карбон, шкіру і алькантару, але і такий «народний матеріал» як… джинсова тканина (з характерним прострочуванням і заклепками).
Однак новинкою Techrules Ren є не тільки стильний зовнішній вигляд і джинсові сидіння, а унікальна силова установка TREV (Turbine Recharging Engine Vehicle) або мікротурбогенератор, що виробляє електрику для підзарядки блоку літій-іонних акумуляторів ємністю 25 кВт∙год. Акумулятори живлять шість електродвигунів, сукупною потужністю 1287 к. с., що дозволяє машині долати першу сотню за 2,5 с і розганятися до 320 км/год.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас