Шахтарі рудника Абрамовича домоглися підвищення зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахтарі рудника Абрамовича домоглися підвищення зарплат

Казна та Політика
438
Шахтарі рудника “Євраз-Суха Балка” після обговорення пропозиції адміністрації підприємства про підвищення заробітної плати з 1 червня поточного року готові відновити роботу.
“Працівники обговорили пропозицію адміністрації підвищити заробітну плату з 1 червня на 20%. Більшість працівників проголосували за те, щоб прийняти пропозицію керівництва і відновити роботу. Також шахтарі висловили недовіру профспілковим лідерам підприємства за незадовільну роботу”, – констатується в офіційній інформації компанії.
При цьому підкреслюється, що керівництво рудника готове виконати всі зобов’язання щодо підвищення заробітної плати після підписання відповідних документів.
Як повідомлялося, в Кривому Розі страйкують шахтарі трьох підприємств – Криворізького залізорудного комбінату, ПАТ “ArcelorMittal Кривий Ріг” і рудника ПрАТ “Євраз-Суха Балка”, вимагаючи підвищення зарплати.
Зокрема, адміністрація “Євраз Суха Балка” пообіцяла протестуючим з 1 травня підвищити зарплати на 12%, проте гірники погоджуються на не менше 20% і подальше поетапне підвищення на 30% до серпня. Вони продовжують перебувати на глибині 1343 м.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас