Управління автопарком компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Управління автопарком компанії

Технології&Авто
672
Багато компаній в Україні мають свій власний автопарк. Ідеальним рішенням для забезпечення продуктивної роботи автопарку та впорядкування витрат на його утримання стане послуга управління автопарком компанії (фліт менеджмент).
Компанія може передати адміністрування своїх автомобілів транспортній компанії, тим самим отримати повний спектр послуг: від технічного обслуговування до вирішення всіх адміністративних та бухгалтерських питань.
Фліт менеджмент зробить роботу Вашої компанії продуктивною. Ви ж зможете заощадити свої кошти і час, повністю сконцентрувавшись на власному бізнесі.
Скориставшись послугою фліт менеджменту компанії Sixt, Ви можете бути абсолютно впевнені, що спеціально підготовлений і навчений персонал подбає про все, починаючи з сервісного обслуговування (та екстреної допомоги в дорозі) і закінчуючи наданням повної звітності.
Компанія Sixt готова взяти на себе всю відповідальність за робочі та організаційні процеси, пов’язані з утриманням автопарку.
Управління автопарком компанії
З кожним клієнтом ми працюємо індивідуально, створюючи власний ціннісний код і підбираючи необхідний унікальний комплекс послуг з ефективного управління автопарком.
З пакета пропонованих послуг клієнт самостійно може вибрати необхідний йому сервіс на власний розсуд: адміністрування технічного обслуговування і ремонтів, ведення страхових випадків, організація шинного сервісу, адміністрування заправок, GPS-моніторинг, підмінний автомобіль, організація реєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, продаж автомобілів.
Послугою фліт менеджменту від компанії Sixt може скористатися будь-яка компанія з автопарком від 5 авто.
Докладно про послугу можна дізнатися на сайті http://www.sixt.ua/
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас