Уряд розробить карту розвитку відновлюваної енергетики в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд розробить карту розвитку відновлюваної енергетики в Україні

Енергетика
473
Держенергоефективності планує створити Інтерактивну карту розвитку “зелених” проектів в Україні для інвесторів та розробників проектів. Про це УНН повідомили у прес-службі Держенергоефективності.
Напередодні, під головуванням Голови Держенергоефективності Сергія Савчука за участю представників бізнесу та експертів пройшла нарада, на якій обговорили створення карти розвитку “зелених” проектів в Україні.
У відомстві зазначили, що головна мета удосконалення електронної бази — надати потенційним інвесторам та інжиніринговим компаніям інформацію, яка необхідна при проведенні передпроектних робіт з впровадження “зелених” проектів. Ще одне завдання — допомогти розпорядникам ресурсів ефективно реалізувати свій капітал.
“Місія Агентства — створити таку інвестиційну карту, яка була б корисною для всіх гравців ринку відновлюваних джерел енергії, завдяки якій інвестори могли б ще на початку своєї роботи знайти точку входу для впровадження проекту, порахувати його рентабельність, розглянути логістичні можливості та ресурсний потенціал обраної території. Якщо розробити та додати ще й типові фінансові моделі для різних проектів, то карта стане не просто інформаційним ресурсом, а путівником та стимулом до проектування та будівництва „зелених“ об’єктів”, — зазначив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас