У Львові через сміття можуть запровадити надзвичайний стан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові через сміття можуть запровадити надзвичайний стан

Казна та Політика
1489
У Львові можуть запровадити надзвичайний стан. При цьому мешканців закликають посилювати особисту гігієну, обмежити перебування на вулиці.
«Ситуація у Львові є критичною. Скоро буде надзвичайна ситуація», – повідомив мер Львова Андрій Садовий, пише Депо.Львів.
Директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна розповіла, що через невивезене сміття у місті склалася загрозлива ситуація для мешканців, перш за все – для дітей. Зараз у Львові проводиться дератизація, щоб уникнути збільшення популяції щурів.
«Не дай Боже, але у місті може бути і надзвичайний стан. Мешканці мають посилювати особисту гігієну, обмежити перебування на вулиці», – повідомив начальник управління здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.
Садовий додав, що у вівторок буде в Києві і намагатиметься там вирішити ситуацію з вивезенням сміття у Львові. «Є загроза для надзвичайного стану. Якщо держава почне нарешті виконувати свої обов’язки, то усе буде добре», – сказав він.
Раніше стало відомо, що китайська компанія побудує сміттєспалювальний завод на Львівщині.

Довідка Finance.UA:

  • Полігон, що приймав сміття зі Львова, закрили після того, як 30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі cталася пожежа і обвал. Тоді загинуло троє рятувальників, четвертий зник безвісти.
  • Раніше уряд вирішив вивозити сміття зі Львову на полігони області.
  • Лише Червоноград погодився приймати сміття зі Львова.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас