Головні заяви Порошенка: про безвіз, євробачення і другий термін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головні заяви Порошенка: про безвіз, євробачення і другий термін

Казна та Політика
2112
14 травня відбулася прес-конференція президента України Петра Порошенка. Пропонуємо вам основні заявиПрезидента.
  • ПРО БЕЗВІЗ. За словами Порошенка, сьогодні вже у 3,3 млн українців є біометричні паспорти. Він наголосив: нині жителі України можуть їздити без віз у 52 країни світу, з червня до них додадуться 34 країни ЄС, а незабаром ще близько 30 країн “білого списку” Шенгенської зони.
  • ПРО ГОНТАРЕВУ. “Вона не звільнилася, а тільки написала заяву. У мене є кілька кандидатів, але без обговорення з парламентом, я вважаю, буде некоректно озвучити їхні прізвища”, — підкреслив Петро Порошенко.
  • ПРО ЄВРОБАЧЕННЯ. Президент позитивно оцінив підготовку до пісенного конкурсу і фіналу окремо. “Дуже сподобався виступ Джамали. Дуже-дуже, якби не… Завжди знайдеться той, хто хоче щось показати… 200 млн дивляться Євробачення… І тут вилазить одна, вибачте за слово, “дупа”. І думає, що це те, що повинен бачити світ з України… Сподіваюся, це нам Євробачення не зіпсувало”, — усміхнувся президент.
  • ПРО ДРУГИЙ ТЕРМІН. Відповідаючи на запитання про те, чи піде президент на другий термін, він зазначив, що є ще два роки повноважень, потрібно багато зробити, в тому числі і представити свою доповідь до парламенту у вересні. “Ще зарано говорити про склад потенційних президентських кандидатів”, — підсумував Порошенко.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас