Українські ЗАЗи почали поставляти до Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські ЗАЗи почали поставляти до Європи

Технології&Авто
3183
Польща отримала два з одинадцяти міських автобусів ZAZ10C.
“Нам дуже приємно, що продукція Запорізького автомобілебудівного заводу була по достоїнству оцінена партнером. Вибір польської компанії на користь української автобусної техніки означає, що у нас є все, щоб пропонувати конкурентний продукт країнам Європейського Союзу”, — зазначив начальник департаменту експорту автомобілів Андрій Наталуха.
Мова йде про ZAZ 10 C, модифікацію низькопольного автобуса, який виробляється на потужностях ЗАЗ і призначається для обслуговування міських маршрутів. Партія автобусів, які поставляються до Польщі, оснащується турбодизельними двигунами DEUTZ і CUMMINS, автобуси також обладнані кондиціонером, рампою для коляски людей з обмеженими можливостями, а також автономним обігрівачем салону. Автобус розрахований на перевезення 61 пасажира.
Українська техніка змогла підкорити поляків не тільки своєю ціною, але і безпекою, наявністю опцій, що відповідають за комфорт пасажирів, і відповідністю суворим екологічним стандартам Європейського Союзу. Згідно з умовами контракту, автобуси ZAZ 10C повинні будуть відпрацювати 7 років.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас