Experian і Daon об'єднали свої платформи для захисту від шахрайства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Experian і Daon об'єднали свої платформи для захисту від шахрайства

Технології&Авто
131
Daon оголосила про співпрацю з Experian, пропонуючи свої платформи ідентифікації IdentityX і CrossCore з системою ідентифікації шахрайства.
CrossCore підтримує багаторівневий підхід до управління ризиками, що дозволяє партнерам інтегрувати платформу для надання послуг з рішеннями для ідентифікації. IdentityX надасть користувачам доступ до багатофакторної аутентифікації з використанням аналізу біометричних даних, таких як відбиток пальця, голос або обличчя.
З платформою аутентифікації IdentityX компанії можуть додавати біометричні дані для доступу до додатків і транзакцій, коли для запобігання шахрайству потрібна особлива перевірка достовірності.
Daon – це компанія, що займається розробкою та впровадженням систем, що засвідчують особу, для забезпечення біометричної ідентифікації, як, наприклад, розпізнавання облич, розпізнавання голосу, відбитків пальців, сканування сітківки для перевірки особи.
Experian – це компанія інформаційних послуг, яка надає інформацію, аналітичні інструменти та маркетингові послуги, щоб допомогти клієнтам управляти їхніми комерційними і фінансовими рішеннями.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас