У Херсоні планують запустити виробництво сонячних панелей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Херсоні планують запустити виробництво сонячних панелей

Енергетика
975
Проект українсько-литовського виробництва сонячних панелей на Херсонської поліграфічній фабриці перейшов до етапу практичної реалізації.
Ще в минулому році, під час проведення III Балтійсько-Чорноморського економічного форуму, Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, Президент Литовської конфедерації відновлюваної енергетики Мартіанс Негявичус і директор Херсонської поліграфічної фабрики Олег Довбиш підписали меморандум. У ньому обговорювалася можливість організації на виробничих площах херсонського підприємства спільного виробництва обладнання для сонячної енергетики.
Днями у Вільнюсі відбулася спільна нарада херсонських керівників проекту із запуску виробництва сонячних панелей і керівництва однієї з найсучасніших та найпотужніших компаній в галузі їх виробництва Global BOD Group.
Так, в ході наради була відпрацьована технологічна карта і складено календарний план запуску виробництва в Херсоні. Також визначені чіткі терміни підготовки виробничої бази на території Херсонської поліграфічної фабрики, навчання персоналу і запуску спільного виробництва сонячних панелей.
Відзначається, що та модель сонячних панелей, яка буде випускатися в Херсоні, за якістю входить у п’ятірку найкращих в світі. При цьому частка української складової в готовій продукції буде перевищувати 50%.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас