Індонезійська компанія прагне співпрацювати з НБУ щодо виготовлення грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індонезійська компанія прагне співпрацювати з НБУ щодо виготовлення грошей

Казна та Політика
391
11 травня 2017 року відбулась зістріч в.о. глави НБУ Якова Смолія з делегацією індонезійської державної компанії “Peruri” – світовим виробником грошової та високозахищеної продукції.
Про це йдеться в повідомленні на сайті НБУ.
НБУ повідомляє, що під час зустрічі йшлося про можливість встановлення стратегічних партнерських відносин між Національним банком та компанією “Peruri” у галузі виготовлення високозахищеного паперу, банкнот та монет. Індонезійський виробник зацікавлений у постійному та надійному партнері, що зможе підтримати активну діяльність компанії на міжнародному ринку виробництва грошей.
“Нас приваблює можливість співпраці з Україною, оскільки рівень виробничих потужностей Банкнотно-монетного двору Національного банку України повністю відповідає найсучаснішим світовим стандартам. Ми абсолютно вражені ефективною роботою персоналу, високим рівнем автоматизації, інноваційними технологіями та якістю української паперової, банкнотної та монетної продукції,” – зауважили в компанії.
“Ми не стоїмо на місці та постійно розвиваємося – дбаємо як про технічне обладнання, так і про удосконалення навичок наших фахівців, – сказав він. – Національний банк має амбітні плани стосовно виходу на міжнародний ринок виготовлення грошей, тож ми задоволені вашим інтересом та пропозицією щодо стратегічного партнера у цьому напрямі”.
Наразі Меморандум про домовленості узгоджується сторонами на найсприятливіших та взаємовигідних засадах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас