Як би ви оцінили роботу Гонтаревої за п'ятибальною системою? - опитування Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як би ви оцінили роботу Гонтаревої за п'ятибальною системою? - опитування Finance.UA

Казна та Політика
482
10 травня 2017 завершилася «ера правління» Валерії Гонтаревої в Нацбанку. Верховна Рада України може призначити нового голову НБУ до вересня, але поки що виконуючим обов’язки голови Національного банку України є перший заступник голови НБУ Яків Смолій.
Що ж стосується періоду правління Валерії Олексіївни в НБУ, з упевненістю можна сказати одне — байдужих до її роботи та ініціатив в Україні знайти вкрай складно.
Можна дискутувати про ті чи інші аспекти її діяльності, але достовірні підсумкові оцінки роботи того чи іншого чиновника, політика, або іншої посадової особи зможе дати тільки народ.
Саме йому, а точніше сказати – нашим читачам, ми й вирішили поставити просте запитання: «Як би ви оцінили роботу Валерії Гонтаревої на посаді Голови НБУ за п’ятибальною системою?» І ось які відповіді отримали.
Більшість опитаних (66%) вважає, що роботу Валерії Гонтарової на посаді Голови НБУ можна оцінити лише в «1» бал. Що цікаво, найвищий можливий для опитування бал «5» поставили Валерії Олексіївні 15% респондентів.
Як би ви оцінили роботу Гонтаревої за п'ятибальною системою? - опитування Finance.UA
Задовільною, на «3» бали, роботу Гонтаревої на своїй посаді вважають 7%.
Ще одну невтішну оцінку – «2»-ку Гонтаревій поставили 6% наших читачів. Стільки ж (6%) впевнені в тому, що Валерія Олексіївна впоралася з роботою на тверду «4»-ку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас